Om att skriva

Totalt snurrig på hela texten

Då har jag hamnat i ett riktigt snurr. Boken vi gör på jobbet och som jag arbetar mest med, tack och lov med hjälp från kollegorna (men de har så mycket att jag tyvärr inte får den back-up jag önskat sista tiden). Hur som helst är jag nu totalt snurrig på hela texten. Alla stycken bara går ihop och jag gör kom-ihåg-lappar till mig själv om sådant som ska läggas till. För det är mer som ska till än bort, tyvärr.

Styckena är snarlika varandra, tempus och tilltal blandat. Det börjar bli bättre såklart men att boken går till tryck innan jul… You wish! Samtidigt som jag arbetar med att göra klar texten nu, ska jag även redovisa en slutrapport eftersom boken görs med hjälp av projektpengar. Yey, liksom!

Mitt i allt textsnurr på jobboken har jag inte lyckats åstadkomma något vettigt med den berättelse jag skriver på hemma. Å andra sidan ska jag ändå börja en manusskrivarkurs så då får jag tid att fokusera. Tack och lov för en vår med studier. Jobbet är nice, men shit vad jag längtar efter att plugga.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.