Frågor, Om att läsa

Tre på Tre – Män i huvudrollen

Har på flera bloggar sett att Pocketlovers blogg har en utmaning för bloggare som gillar böcker; att läsa tre på böcker på något tema som man själv bestämmer. Vi har tre månader på oss med start i september. Läs mer om utmaningen hos Pocketlover. (Här finns också en länk till en lista på deltagare som Pocketlover sammanställt – kul att se att så många vill vara med!)

Själv tänker jag mig tre böcker som jag varit sugen på ett tag. En man som heter Ove började jag lyssna på i somras men det gick sådär, och eftersom jag lånat ljudboken på biblioteket blev det till att lämna tillbaka innan jag hann ge den en ny lyssnarchans hemma. Så Ove it is.

Dessutom vill jag läsa Mannen som glömde sin fru, som handlar om just vad titeln säger. Mannen i fråga förlorar tydligen minnet. Har läst några goa recensioner och tänkt på boken länge, så nu blir ett bra tillfälle.

Sista boken får bli Harold Fry och hans osannolika pilgrimsfärd, om en mans vandring till ett sjukhus där han ska hälsa på en cancersjuk och döende kollega från England till Skottland.

Temat blir alltså tre böcker med män i huvudrollen som också omnämns i titeln.

en man som heter ove

Harold Fry

mannen som glömde sin fru

7 reaktioner till “Tre på Tre – Män i huvudrollen”

  1. Den tänker jag oxå vara med i, och idag kom den tredje boken i trion äntligen hem till mig, så snart ska jag meddela vilka tre jag ska läsa. En man som heter Ove har jag fortfarande inte tagit itu med, jag hoppas hinna med den den här veckan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.