Om att skriva

Reklam i bloggen

Ser ibland att det dyker upp reklam hos olika bloggare men har inte sett fenomenet hos mig själv, tills nu. Däremot har andra som läser min blogg frågat mig om det, då det dykt upp reklam för dem när de läst. Inget jag förstått riktigt och inte heller satt mig in i. Eftersom jag inte vill ha reklam har jag tyckt att det varit skönt att det hänt väldigt sällan. MEN! Det går inte att undvika reklamen, hur sällan den än poppar upp.

WordPress har nåt avtal där de tillåter några samarbetspartners (eller vad de nu ska kallas?!) att lägga in reklam. Vill jag bli helt reklamfri måste jag betala mig fri, men det tror jag inte att jag gör just nu i alla fall. Så…. ursäkta för reklamen helt enkelt.

8 reaktioner till “Reklam i bloggen”

  1. Jag har också sett andra skriva om det, men inte själv sett någon reklam. Inte förrän härom dagen då det låg en ruta på min förhandsgranskningssida, som talade om att vissa besökare ibland kunde se reklam just där.
    Och jag säger samma sak: Det är inte MIN reklam!

      1. Ja! Om man åtminstone hade fått betalt för det. Som på blogger. Där man dessutom väljer själv om man vill ha reklam eller inte – åtminstone kunde man välja tidigare.

  2. Såg det när en kollega gick in på min blogg men jag har aldrig sett det själv. Blev faktiskt irriterad över det men det är ingen som har sagt ngt så det kanske inte är så omfattande?

    1. Hoppas det inte blir för vanligt. Jag är rätt reklamkritisk och kan till och med välja bort att läsa bloggar som har reklam som stör. Men lite vänligare inställd blir jag nu när det kanske inte alltid är självvalt…

  3. Är väl bara att hålla tummarna för att de håller sig till ”lågmäld” reklam. På Fredrik Backmans blogg kör de reklam från Diesel som nog skulle kunna framkalla epileptiska anfall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.