Frågor

Bokbloggsjerka – Skräcktider

Annikas bokjerkaHelgens bokbloggsjerka från Annika handlar om kommande helgfirande – Halloween: Ska du läsa någonting som lämpar sig väl för Halloween och i så fall vad?

Nej.

Så kort kan man ju inte svara 😉 Men det blir ett nej för att jag har ingen skräckläsning inplanerad, vare sig för nöjes skull, eller för kursens skull – temat skräck på barn-o ungdomslittkursen avklarades i veckan. Men lite ”skräck” har jag fått in här med Twilight-tittande. Har sett så gott som alla filmerna under två dagar nu då feber fått mig att gå på halvfart (har bara sista filmen kvar…). Så  Halloween-temat har jag visst helt oplanerat klämt in, till och med på tema böcker, fast i den filmatiserade versionen då.

Tänk vad man kan dra ut på ett litet nej…

www.hdwallpapers.in
http://www.hdwallpapers.in

 

10 reaktioner till “Bokbloggsjerka – Skräcktider”

  1. Haha, ja jag kan också konsten att brodera ut mig eller som vi kallade det när jag läste på universitetet – ”ordbajsa”. En mycket praktisk egenskap just på universitetet för övrigt… 🙂

  2. Ordbajseri är en konstart som inte alla bemästrar 🙂

    Jag tycker det brukar falla sig naturligt att läsa hemskheter på hösten/vintern, det passar helt enkelt inte lika bra med soliga, lätta och bekymmersfria böcker då 🙂

  3. Ingen skräckläsning här inte. Spöket Laban är liksom min nivå. Ibland kan jag sträcka mig lite längre, men då vill jag inte vara ensam hemma.

  4. Haha…svårt att låta bli att ordbajsa. Avskyr det ordet! I skolan så tjatade man på mig att jag måste ordbajsa och jag hulkade varje gång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.