Om att läsa

Nyckeln om typ fem år

Jaha…  Jag är nummer 152 i bibliotekskön eftersom jag inte kom ihåg att reservera Nyckeln tidigare. Men den som väntar på nåt gott, kan vänta väldigt länge.

Eller?

Men köp boken tänker ni då, och jo visst kan jag det. Bara det att skönlitterära böcker liksom har bortprioriterats nu när jag lever på studiepengar. Hm… Får återkomma med detta lyxiga dilemma 🙂

 

13 reaktioner till “Nyckeln om typ fem år”

 1. 152… ja då blir det nog till att vänta ett tag. För jag antar att de inte har köpt in ett jättestort antal. Men men som väntar på något gott… 😉

  1. Jag tror jag väntade drygt två månader på Ove, när jag var nr 66 som startnummer… Blir nog att hålla mig till tåls, för bilrutan sprack och kattens tass blev infekterad 😦 Ibland händer allt liksom på samma gång.

  1. Som julklapp hade inte varit fel 😉
   Katten är rätt bra trots allt, men båda baktassarna har fått infektioner… Får leka sjukstuga här en vecka framöver, sen ska det vara bra igen.

 2. Haha, är det sant 🙂 Jag glömde också, men gjorde det för ett par veckor sen och blev då till min förvåning nr 2 i kön. Men jag hinner ändå inte läsa den nu så jag känner ingen brådska.

 3. Jag såg ditt inlägg igår och reserverade Nyckeln med en gång och jag är nr 3 i kö. Trodde inte mina ögon men det dröjer nog veckor ändå;).

  1. Nummer tre i kö, känns lite mer hanterbart! Antar att situationen blir lite annorlunda för mig här i Göteborg, men biblioteken har rätt många ex… Bara kul att se hur lång tid det tar nu 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.