Frågor

Bokbloggsjerka – Inte i min hylla!

Annikas bokjerkaMåndagkväll och bokbloggsjerkan sjunger på sista versen. Tur att den gäller t.o.m. måndag när jag äntligen tar mig tid för den. Annika frågar denna gång vad för böcker vi inte tar hem: Inspirationen till veckans jerka är hämtad från The Guardianas artikel Which book will never be find on your shelves

Vilka böcker skulle vi inte hitta hemma hos mig. Först och främst finns redan böcker jag inte skulle ha i hyllorna om det inte var för att andra halvan här plockar hem vissa titlar jag aldrig skulle köpa, som den jättetjocka om Raoul Wallenberg… Annars, någon genre jag inte kan tänka mig… Hm?

I tonåren lästes Harlequin på bilsemestrarna (eftersom de fanns att köpa typ överallt och passade bra för bokslukarjaget) så det finns säkert någon sådan gömd här hemma, alltså går den kategorin bort. Men jag vet. Jag skulle inte köpa hem Nyanser av grått-böckerna. Nope!

Kan också säga att böcker som typ Sjöwall Wahlöös Beck, de skulle aldrig hitta hem till hyllorna, inte med min hjälp i alla fall.

Får se vad ni andra sagt för att inse att jag nog instämmer i en hel del som jag inte tänkt på nu 🙂

 

 

6 reaktioner till “Bokbloggsjerka – Inte i min hylla!”

  1. Jag släppte in den första av de grå nyanserna men var snabb att skänka bort den när jag läst klart. De andra två göre sig icke besvär.

  2. Stötte på Harlequin-böcker lite överallt när jag var runt hos släkt och vänner på semestrar förr i tiden (då mina medtagna böcker inte räckte till), och dom funkade då. Idag vet jag inte… Kanske just för att slappläsa något, men finns annat väljer jag nog det före!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.