Frågor

Bokbloggsjerka – Läsolust och läslängtan

Annikas bokjerkaFredag igen. Dags för jerkan hos Annika, sedan skola och en tur till vänner på annan ort. Alltid kul att resa bort även om jag inte blir helt ledig eftersom någon liten kursbok behöver komma med. Jag hinner nog läsa lite grann fastän jag inte är hemma. Men helgens jerka först som sagt.

Annika undrar följande: Har du någonsin råkat ut för att du inte alls känner för att läsa någon av de böcker som står i din bokhylla? Om ja, vad gjorde du åt det? Om nej, tror du att det någonsin kommer att hända dig?

Jo, nog har det stått olästa böcker i hyllan som inte lockat alls, just då, men att jag senare tagit tag i dem. När jag inte har lust att läsa brukar tv och film vara ett bra alternativ. Gärna serier som man kan titta flera avsnitt i rad på.

Att jag inte har lust att läsa tycker jag inte gör något, för det innebär bara att jag har bra böcker (förhoppningsvis) som väntar till ett senare tillfälle. Just nu är det lite tvärtom dock, att jag har böcker stående som jag vill läsa men som jag får avvakta med tills böckerna för litteraturvetenskapen inte upptar allt lästid. Det blir nog en bra lässommar med all läslängtan här 🙂

Så har jag fått en ny följare att hälsa välkommen. Kul att du vill följa min blogg!

 

Annonser

13 reaktioner till “Bokbloggsjerka – Läsolust och läslängtan”

  1. Jag tycker det brukar läsa sig ganska bra om jag någon gång inte känner för att läsa alls, det finns ju så mycket annat att göra också 🙂

  2. Jag hade kunnat skriva det här inlägget… Men visst är det skönt när man inte vet hur man ska hinna med att läsa alla bra böcker? 🙂

  3. Det där känner jag igen mig så väl i från när jag pluggade littvet och annat. Minns att det var helt underbart att läsa på sommaren…:)

  4. Är ibland rädd för att läsandet ska bli ett tvång (som det kändes för mig under litteraturvetenskapen), så låter hellre bli att läsa alls ibland istället för att att läsa böcker under tvång.
    Om jag däremot vill bli inspirerad, har jag mitt egna lilla sätt ^^

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.