Om att leva

Men jag vill bara…

…  göra lite annat. Det är fint väder. Typ sommarväder fastän det inte alls är sommar. Vår, vad är det med dig?

Sommarväder ska man ta vara på, för man vet aldrig om man får sommarväder när det är sommar och i sommar ska jag sommarjobba och då blir det ingen semester och få dagar på stranden och tänk om det regnar så nej det är nog bäst att passa på.

Men. Jag har tenta på tisdag och det är högpollensäsong som gör ögonen svidiga, halsen tjock och nysningarna intensiva och jag blir så trött. Trött på och av pollena och trött på att vara trött för när jag äntligen blev pigg då blev jag pollentrött. Inte pluggtrött (eller jo, lite kanske…), inte vårtrött och inte trött av en massa andra dumma orsaker men pollentrött. Ja, jag vet att jag sagt pollentrött flera gånger redan, men det tål att upprepas.

Så jag vill bara göra lite annat. Jag vill inte se att det är sommarväder och att jag borde ta vara på det. Jag vill låtsas att det är ruskig höst eller luddgrå vinter och att man (man = jag) kan vara inne hela dagarna. Fast det har jag inte varit. Inne alltså, idag. Och jag kommer inte vara det imorgon heller, men jag har minsann inte varit ute så mycket som jag kanske borde, så ett litet alldeles-för-tidigt-med-sommar-pollenirritation-uppror-i-tentatid har jag lyckats genomföra. Yay me!

 

2 reaktioner till “Men jag vill bara…”

  1. Men nu har det varit sommar idag och blir det nog i morgon och sen vet man inte. Jag har suttit ute och läst. I min inglasning rättare sagt. Fast har promenerat också. Och inte har jag läst till nån tenta förstås. Jag har läst Dean R Koontz…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.