Om att leva

En dag i rymden

När man går på Star treff hos West Coast Trekkers brukar man få se olika Star Trek-avsnitt. Logiskt, eller hur? Men idag visade de Joss Whedons (han som gjort Byffy, the Vampire Slayer och Angel bl.a.) serie Firefly plus filmen Serenity – som är en avslutning av serien. Så kul! Både att WCT gjorde en sådan här Fireflydag och att få se hela serien på en stor bioduk. Bästa tv-serie-maratondagen ever 🙂
Och dagen till ära, deras fina affisch!
image

10 reaktioner till “En dag i rymden”

  1. Men gud vad jag hade velat vara med på det. Den gjorde ont i hjärteroten av avund över att inte ha fått vara med och uppleva något så awsome! Jag vill också vara med på West Coast Trekkers grejer, hur gör man för att bli medlem?

    1. Misströsta inte, de har fler treffar, även om nog Firefly-maraton inte blir av igen. Jag trodde att du som har en så fin uniform var medlem redan och själv är jag ingen trekkie (?) utan har hängivna vänner. Sök på West coast trekkers så hittar du dem på Fb bl.a. där du kan kolla upp medlemskap.
      Vi kanske ses på nån treff framöver 🙂

      1. Det var vad jag har förstått framför allt Fox som misskötte sändningarna, ändrade tiderna, sände i fel ordning osv. Idiotiskt. Jag tror den hade haft potential att gå länge, den hade en så intressant bakgrundshistoria som nu bara blev antydd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.