Frågor

Bokbloggsjerka – Boknyheter och andra tips

Annikas bokjerkaFredagens jerka från Annika handlar om nyheter på olika sätt. Så här låter frågan: Har du några tips på liknande nyhetsbrev eller kanske en intressant sajt som boknördar borde kolla in? Kan handla om precis vad som helst, t.ex. böcker, prydnader, porslin etc?

I stort tycker jag att jag får gott om bra tips från alla andras bokbloggar. Jag blir uppdaterad, informerad och lockad av många roliga tips, inte bara om böcker utan även av annat som angränsar bokvärlden.

Förutom bokbloggsläsandet tycker jag att Goodreads är en bra källa till tips med sina nyhetsbrev. Dessutom tycker jag om biblioteket. Där kan man hitta många nya böcker, men även få tag på nästan vad som helst (jag har hittills inte stått utan en bok jag önskat låna) och så finns där en del andra trevliga bokrelaterade event. Trenne tips alltså – bokbloggar, Goodreads och biblioteken 🙂

 

17 reaktioner till “Bokbloggsjerka – Boknyheter och andra tips”

  1. Väldigt bra tips. Biblioteket och bokbloggarna är ju det allra viktigaste för mig. Och till viss del förlagen. Goodreads har jag inte riktigt blivit kompis med än, men det kommer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.