Frågor

Bokbloggsjerka – serier på tv

Annikas bokbloggsjerkaBokbloggsjerkan är tillbaka, yay! Första frågan för året handlar om tv-serier. Något jag lägger alldeles för mycket tid på, eller tja… Varför säger man så? Om man ”lägger alldeles för mycket tid” på att läsa, då poppar väl inte det dåliga samvetet upp på samma sätt? Mer än att man borde dammsugit. Men att titta på tv, det är visst inte lika accepterat.

Annika undrar i alla fall följande:Finns det någon tv-serie (eller hur många som helst) som du såg 2014 (eller åtminstone påbörjade förra året) som du skulle kunna tipsa om?

Jag tror inte jag upptäckte några nya serier förra året. Däremot såg jag framemot tredje säsongen av BBC:s Sherlock, den med Benedict Cumberbatch och Martin Freeman. Tre nya avsnitt kom i januari och nog har jag hunnit se om dem åtminstone två gånger under året. Bästa serien på hur många år som helst och en nuvarande favorit!
bbc-sherlock-liten

Annons

23 reaktioner till “Bokbloggsjerka – serier på tv”

  1. Finns det någon som inte gillar Sherlock 🙂
    Håller med om att man egentligen inte ska ha dåligt samvete för att man tittar på serier, det måste ju vara upp till var och en vad man vill lägga sin tid på.

  2. Jag får nog egentligen aldrig dåligt samvete över något jag gör/inte gör. Jag väljer ju själv att prioritera vissa saker, som att läsa eller se på TV-serie 🙂

  3. Sherlock är en underbar serie! Och jag hade glömt bort att säsong 3 gick under 2014; trodde det var året innan… Den borde ju ha varit med i mitt eget inlägg 🙂

  4. Sherlock ❤
    För mig blir det skillnad på om jag tittar på en serie/program som jag tycker om – det är helt okej. När jag hamnat framför tv.n och slötittar på saker jag inte är så intresserad av känns det inte alls lika bra. Det sistnämnda händer inte så ofta längre, vilket jag är både nöjd och lite stolt över 🙂

  5. Jag tycker också att den är underbar… en helt suverän pärla. Bara extremt irriterande att det är så få avsnitt. Jag höll på att bli helt galen när jag insåg att det bara fanns tre avsnitt på första säsongen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.