Om att leva, Om att skriva

Lite bloggande mer redigerande

Lite lite av läsning, lite lite av bloggande. Men lite mer av redigerande.

Idag – något senare än två planerade deadline, men ändå… – har processen börjat. Den att få iväg manus till förlag. Nu ska jag alltså inte redigera mer.

Och med en veckas semester i annat land (sol, värme, vila och bad) tänker jag att det kan vara bra att få lite avstånd till det manus jag börjat tycka är rätt jobbigt. Sedan blir det att skicka, skicka och skicka.

Med en känsla av manuströtthet och glad-att-vara-klar-pirrighet tar jag bloggledigt. Vi ses om någon dryg vecka. Då kommer bokrecensioner (planerar läsa en del vid poolen!) och få-iväg-manus-till- förlag-bryderier, och ja, kanske lite annat också. Ha det skönt 😀

 

 

 

4 reaktioner till “Lite bloggande mer redigerande”

  1. Oj vad underart! Du är klar för att skicka iväg – gissa om jag är grön av avundsjuka 😉 Själv tycker jag att det går väldigt trögt med redigeringen, men jag hoppas att jag ska komma igång nu igen. Ha en underbar semester!

    1. Jag har haft en nice och välbehövlig semestervecka, men nog har tankarna gått till manuset. Är det verkligen klart? Och svaret är ja, nu får det vara nog med ändringar och funderingar om ändringar. Kanske längre fram om det inte duger som det är. Dock käns det superkonstigt att tänka ”färdigt”. Konstigt och skönt 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.