Om att läsa, Tävlingar

Önskar trevlig midsommar med utlottning

Väderkartan säger att det inte blir några goa sommartemperaturer och även en del regn på sina håll, men midsommar är det ändå.

Så i och med midsommar och att bloggen min fyller tre år om några dagar passar det bra med en utlottning av ett bokpaket.

Anna Jakobsson Lund bistår mig i utlottningen med detta paket av dystopier. Jag lottar ut hennes debutbok och första del i en trilogi, Tredje principen, tillsammans med en novellsamling Waiting for the Machines to Fall Asleep. 

Bokpaket Dystopier

Tredje Principen läste jag för ett tag sedan och den tyckte jag var riktigt bra. Waiting for the Machines to Fall Asleep har jag inte läst men här hittar du bl.a. författare som Anna Jakobsson Lund och förra årets debutantbloggare Oskar Källner och Johannes Pinter. Båda böckerna är signerade av Anna.

För att vara med i utlottningen ska du bo i Sverige (för dyrt porto annars!). Du lämnar en kommentar i kommentarsfältet och om du vill får du gärna nämna utlottningen i din egen blogg om du har en, men det är absolut inget krav för medverkan. Utlottningen är öppen under midsommarhelgen och på söndag kväll klockan 18.00 stänger jag lottningen. Så någon gång under kvällen där meddelas vinnaren. Håll utkik 😉

Lycka till och trevlig midsommar!

 

18 reaktioner till “Önskar trevlig midsommar med utlottning”

  1. Vad roligt med en utlottning! Kul imitativ! Jag är gärna med på utlottningen, gillar både dystopier och vill gärna sådana och läsa mer science fiction!

  2. Åh, två jättespännande böcker som jag gärna vill läsa, båda två, så klart 🙂

    Angående kommentarer på min nya blogg, om du går in på själva inlägget kommer det fram kommentatorsfält längst ner, på precis samma sätt som i den här bloggen 🙂

      1. Jag är inte så aktiv på bloggen just nu eftersom jag har haft ett redigeringsrace med alla tre böckerna i trilogin, jobbar om trean för publicering som följetong som påbörjas på onsdag. Efter det kommer det hända mer på bloggen, när jag kan pusta ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.