Frågor, Om att läsa

En smakebit på söndag – Jenny Jägerfeld

jenny jägerfeld jag är ju så jävla easy going cdonDagens smakebit är från Jenny Jägerfelds bok Jag är ju så jävla easy going, en ungdomsbok för lite äldre unga, eller så kallad ung vuxenbok. Detta med epiteten… 😉 Hur som helst handlar den om Joanna som har adhd. Hon bor med sin mamma som försöker skriva en bok och sin pappa som är deprimerad. Joanna verkar vara en tjej som kan ställa till det för sig för tydligen lyckas hon hamna i kriminellt sällskap, bara för att hon behöver lite cash. Och så är hon kär. Förstås.

Utdraget är från sidan 27:
Jägerfeld utdrag Audrey 3

Och det här utdraget är från sidan 35:
Jägerfeld utdrag Stil 2

Fler smakebitar hittar du hos Mari och Flukten fra virkeligheten, där du också själv kan delta. Inga spoilers dock 🙂 Ha en go’ söndag!
en smakebit på söndan

Och du, du har väl sett att du som bor i Sverige kan vinna två böcker hos mig? Kolla här annars. Du har några timmar till på dig innan utlottningen stänger.

 

19 reaktioner till “En smakebit på söndag – Jenny Jägerfeld”

  1. Jeg måtte trekke på smilebåndet av disse smakebitene, Helena. Dette er en bok jeg vil lese, både fordi jeg er glad i ungdomslitteratur og fordi boken har en hovedperson som har ADHD, en diagnose jeg har litt erfaring med privat(men jeg har det ikke altså :)).

  2. Denna finns med på min att-läsa-lista, frågan är bara när det blir av att jag faktiskt läser den 🙂 Tack för smakebiten och ha en fin söndag!

  3. Det var en ukjent bok for meg, men veldig fine smakebiter. Jeg fikk lyst til å lese den 🙂 Ønsker deg en fin søndagskveld!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.