Om att skriva

Mockingjay part 2, The Hunger Games

Mockingjay-Part-2-final-Poster ukDå var den sedd. Den efterlängtade upplösningen. Boken som blev två filmer. Mockingjay.

Och jag känner mest jaha. Boken, med en så stark och spännande upplösning, blev inte mer än bra som film. De jag gick med, som inte läst böckerna, tyckte att det gick fort. Att de andra filmerna inte upplevts som stressade på samma sätt.

I boken vill jag minnas att just de sista kapitlen gick rätt snabbt. Några scener fick mig att undra vad jag egentligen läste. Hur hamnade jag här liksom? Men ändå. Jag kan förstå vad de menar, de jag gick med. Det går rätt snabbt där i slutet. Och det präglades hela filmen av.

Tyvärr.

Men som helhet är jag nöjd. Jennifer Lawrence som Katniss fulländar filmerna. Utan henne undrar jag hur det blivit. Så jag är nöjd med sista Mockingjay-filmen och jag är nöjd med filmserien. Fast den kommer aldrig kunna slå böckerna. Det är de för bra för.

 

Annonser

2 reaktioner till “Mockingjay part 2, The Hunger Games”

  1. Jag var och såg den i helgen ihop med Äldsta och hennes kompisar. De satt på rad 7, jag var förpassad till rad 11… Jag tyckte att den var bra men ska också erkänna att det var väldigt länge sedan jag läste böckerna och av filmerna har jag bara sett den första.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.