Frågor, Om att läsa

En smakebit på söndag – Soulless

soulless carriger gail
Jag har äntligen börjat läsa en steam punk-bok jag länge längtat efter att sätta tänderna i. Soulless, Gail Carriger. På baksidan står det: ”Soulless is the first book of the Parasol Protectorate series: a comedy of manners set in Victorian London, full of werewolves, vampires, dirigibles, and tea-drinking.” Visst låter det lite lätt tokigt? Jag gillar det.
Soulless Carriger 2

Fler smakebitar hittar du hos Mari och på hennes blogg Flukten fra virkeligeheten.
Trevlig söndag!
en smakebit på söndan

 

19 reaktioner till “En smakebit på söndag – Soulless”

  1. Denna serie är jag så nyfiken på att läsa! Har läst någon enstaka steampunk-bok tidigare och verkligen tyckt om den genren 🙂

  2. Jag läste den boken på svenska sommaren 2015. Då lånade jag boken på biblioteket. Jag blev överförtjust. Och rolig är den också. På bokrean hade jag turen att komma över de tre första böckerna till ett bra pris. Längtar tills jag får sätta tänderna i de andra böckerna.

  3. läste den för några år sedan. Gillade den och boken själv är riktigt snygg. Jag köpte den i hårdpärm och sidorna var svarta längst ut.

  4. Kul med ett utdrag! Den låter faktiskt intressant, även fast jag är totalt obekant med genren. Jag undrar hur den svenska versionen ser ut, om den har bibehållit samma språk som på engelska och hur det då låter. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.