Om att leva

Ähum sol, liksom…

Andra som också råkar bli distraherade av sol? Fint väder? Får picknick-feeling och att vill vara ute typ hela tiden bara för att det är över 20 grader?

Jag är sådan varenda år. Trots att jag inte gillar att sola! Misstänker starkt att sommarens oftast få soldagar gör mig vill-ha-det-varmt-så-jag-kan-bada-tokig. Förra året badade jag en dag. EN dag. Den dagen badade jag över fem gånger. Fick inte nog.

Igår glömde jag att solen tenderar att brännas. Ansiktet var som vanligt skyddat. Men resten – hejsan hoppsan liksom. Utekalas i det soliga på dagen och sedan picknick på brygga på kvällen (skulle dragit förbi Ullevi också och tjuvlyssnat på Körberg, Sjöholm och Jöback men då slog tröttheten till efter hela dagen ute så det bidde soffan istället) och jag var fint röd på speciellt armarna som fått en rejäl dos sol – blek som jag är vad annat att vänta… Nu har det faktiskt nästan gått över till brunt men jag tänker se till att smörja mig ordentligt idag. För det är fint väder nu med!

Yay!

 

Annons

6 reaktioner till “Ähum sol, liksom…”

  1. Får nästan dåligt samvete om jag inte är ute åtminstone lite när det är soligt ute. Har inte badat på flera år tror jag 😱 Tycker det är så kallt i sjöar och havet och så, hehe.

  2. Här är det över 30 grader i dag också och klarblå himmel men det är lite för bra…man orkar knappt inte göra något. Phu! Skönt att ni haft bra väder i Sverige med😊☀️ ( finns något på mejlen till dig nu som jag tror du blir glad över)

  3. I Oslo har vi hatt noen dager med supervarme i år, men i hovedsak har det vært litt mer kjølig og kjedelig vær. Så med en gang det er sol så har jeg vært flink til å benytte det med å sitte ute på kafé og gå spaserturer og slikt. Med det sagt så er jeg innemenneske uansett vær så jeg sitter egentlig mest inne foran dataen selv hvis været er fantastisk og i så måte er høsten litt perfekt for meg for da har jeg en unnskyldning for å være mye inne.

    Syns Scandinavia i det hele tatt er ganske perfekt når det først er fint vær da for det er sjelden for varmt, det er jo mange land der man er oppe i nærmere 30 grader mye raskere og det blir fort for mye av det gode. Skikkelig fint vær i Oslo derimot er gjerne temmelig behagelig 🙂

    1. Att ha runt tjugo grader, och lite över, är oftast väldigt skönt. Då är jag gärna ute. Men visst kan hösten vara en härlig årstid. Fast nu längtar jag efter det första badet. Gärna över 20 grader i vattnet då 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.