Om att leva

Bara en dag till. Eller två…

Solvarmt. En dag med värme och sol. En stranddag. Utan att frysa i vinden. Utan att frysa när solen gick i moln. Precis vad jag behövde. En dag med en bok i handen och inga måsten. 

Det blev till och med ett dopp. Trots rätt kallt vatten. Och lite glass i hamnen som avslutning innan hemfärd. Gärna fler sådana dagar. Går det att beställa? 

6 reaktioner till “Bara en dag till. Eller två…”

  1. Låter underbart! Älskar när det är tillräckligt varmt för att vara skönt även i skuggan 🙂 har själv haft en hel vecka av sådana dagar 🙂 ljufvligt!

  2. Kan du beställa en sådan dag till mig också? Kanske de har något erbjudande om ta två, betala för en? 🙂 Sommarvärme har vi i och för sig nog av där jag bor, men det är alldeles för långt till havet – och värme utan hav är ju inte alls samma sak.

    1. Jag gör en större beställning så får vi se vad som levereras. 😉 Jag bodde en kort period i inlandet och även om det gick att åka till en sjö kändes det aldrig likadant som en tur till havet. Har svårt att tänka mig att bo så igen.

    1. Tänker att en ”beställning” kanske får innebära en tur till något varmt land i typ höst eller vinter… Fast bäst hade förstås varit ”här och nu” 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.