Om att leva, Om att skriva

Soffliggare nummer två

Det är lite segt med inläggen här märker jag. Pysslar med att läsa om manuset igen. Låter nu också andra halvan ta del av det och han markerar tydligen sådant som han upplever stoppar upp texten. Utmärkt tänker jag. För den ska ju flyta. Jag gör likadant när jag redigerar. Ändrar på det som gör att jag känner att meningarna inte flyter på. Byter något ord här och där. Jämnar till.

Annars lite segt också med ork. Då läser jag gärna och just nu är det både Persuasion och Harry Potter som gäller, för att kunna välja efter humör. Katten håller sällskap i soffan. Man får inte klappa henne för mycket. Då tycker hon pälsen blir smutsig och går iväg med en lång blick på en. Knäppa katt. Hon har värsta fina pälsen som lockar till mängder av klappande, men se det går inte. Bara på hennes villkor.

​Och ja, hon ligger på ett lakan. Eftersom katterna älskar soffan lika mycket som jag gör, är det enklast att täcka med ett lakan. Alla ni med katt vet hur svårt det är få bort päls från tyg. Nu, bara att tvätta av och när gästerna kommer inga lakan, utan fräsch soffa. Yay!

 

8 reaktioner till “Soffliggare nummer två”

    1. Han brukar inte få ta del av det jag har under skrivprocess eftersom jag lärt mig att jag kan hantera feedback från alla, utom honom. Men nu när jag ser manuset som nästan klart kan han få vara med. 🙂
      Katten ja, hon har koll på läget. 😀

  1. En katt med personlighet, det syns. 🙂 Jag har förresten hört att det ska gå att få bort katthår från möbler med en sådan där skrapa man använder till fönsterputsning. Har dock aldrig provat själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.