Om att leva

Följare och att följa

Under året har många nya följare kommit till. Jätteroligt, och jag uppskattar det enormt att många väljer att följa min blogg. Stort tack till er alla! Tack också alla som läser utan att för den sakens skull ha klickat på följa-knappen!

Själv är jag dålig på att följa. Helt enkelt för att jag tycker flödet blir för intensivt. Jag läser många bloggar (bokbloggar, skrivbloggar, författarbloggar och även någon enstaka livsstilsblogg). Eller många och många… Ett sextiotal. Jag har sett exempel på bloggare som följer hundratals bloggar. Hur man hinner det förstår jag inte alls. Jag gillar att kunna gå in och kika när jag känner att jag har tid och ork, utan att det har poppat upp nya inlägg i ett flöde så att jag måste scrolla mig igenom en lång lista.

Dessutom är det perfekt att ha bloggar i telefonen. Det är mest där jag läser, men om jag kommenterar gör jag det oftast via datorn. Åtminstone när det kommer till andra bloggplattformar, för det är konstigt nog bara WP-bloggar jag kan kommentera via appen. (Ja, ja, teknikens under.)

Som sagt, tack för att ni läser. Jag önskar er alla en riktigt god jul!

4 reaktioner till “Följare och att följa”

  1. Dette er en av de nye bloggene jeg har begynt å følge i år, takk for at du deler mye interessant om litteratur og skriving og gode tanker for 2018 🙂

    God jul! =D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.