Om att läsa

Kaosutmaning 2018

Det brukar finnas ett antal olika sorters läsutmaningar att delta i som olika bloggare håller i. De är allt från riktigt lätta till ungefär omöjliga för en läsare som inte kommer upp i så stort antal lästa böcker under ett år. En rolig och rätt lätt utmaning är ändå Kaosutmaningen. Den innebär att av en lista på 35 olika sorts ”teman” för olika böcker ska man pricka av 20 stycken för att klara utmaningen.

Jag brukar vara med i Kaosutmaningen (bortsett från föregående år) och jag brukar inte låta den styra min läsning alls, utan tycker det är roligt att se om det jag läser råkar gå att pricka av i listan. Så även i år alltså.

Listan för år 2018 är skapad av Fröken Christina och finns på hennes blogg, där man också kan skriva upp att man hänger på, om man vill.

Hittills kan jag pricka av en bok, men ser att jag även läser en bok som går att pricka av när den är klar. Så två av två. En bra start om jag själv får säga’t.

6 reaktioner till “Kaosutmaning 2018”

  1. Låter himla intressant och önskar jag haft mer lästid än vad jag har 🙂 Ska i alla fall försöka variera teman jag läser, det låter som en bra idé 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.