Om att leva

Städar i telefonen och blir vilsen

Min telefon har ett gäng appar liggande direkt på skärmen. Eller appar och appar, det är direktvägar till hemsidor och nästan bara skriv- och bokbloggar. Men nu har jag städat. Många bloggare tycks ha gott i dvala/ide. Alltså blev det att vissa appar kom att samla damm där på skärmen. Så in i en mapp för ordning och reda.

Sedan flyttade jag runt några andra appar. Vilket lett till att jag vilset kan leta efter SMHI och undra vart den tagit vägen, och sedan liksom bara ”jaha, där, i hörnet, ja!” Att städa kan vara överskattat.

Men, ack så nyttigt! 🙂

 

 

 

9 reaktioner till “Städar i telefonen och blir vilsen”

  1. Jag köpte precis en ny mobil så jag har mest ägnat tid åt att hitta alla appar jag hade på min förra. Men å andra sidan är den nya väldigt välstädad 🙂 Hoppas kunna underhålla den så den fortsätter vara det, för min gamla hade jag ganska mycket skit på som jag aldrig använde.

  2. Har liksom Eva-Lisa precis köpt en ny. Är nu helt lost, för även om alla appar överförts på något magiskt sätt, så är mapparna jag nogsamt skapat och ordnat allting i puts väck. Men man vänjer sig ju alltid vid det nya.

    1. Jag drar mig för att skaffa en ny telefon av den anledningen (och ja, lite för att det blir rätt mycket dyrare också, även om nytt hade varit kul). Och visst, jag vet att det brukar gå rätt snabbt att få ordning och vänja sig. Men så länge jag slipper… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.