Om att leva, Om att skriva

Lördagsäventyr 

Idag hade jag några ärenden i stan, i detta fallet i Nordstan. Av det jag skulle bocka av på min lista lyckades jag med typ en och en halv. Det kändes snopet att inte kunna få gjort det jag tänkt när jag nu åkte in. Kul var i alla fall att kika på modevisningen där duktiga modeller visar kläder från kedjorna i Nordstan. Minsta modellen denna gång lockade fram ”ååh vad gullig” från tjejerna bredvid mig och en mängd leenden från ungefär alla. Lillplutten till modell var inte mer än kanske sex månader och bars in i moderiktiga bebiskläder av glad modelltjej. 

Bäst av mina så kallade ärenden på listan var en tur till bokhandeln där Louise Baumgärtner stod och signerade sin debut Skuggvinter. Redan när jag dök upp efter hennes första timma hade hon sålt fyra böcker. Medan jag tog en tur i butiken och bl.a. kikade på ungdomsböckerna sålde hon ytterligare ett par. En bok med 6:ans spårvagn på tror jag gör många göteborgare nyfikna. Och så är det ju ett snyggt – och spännande – omslag överlag. (Inte det minsta partisk här, jag lovar – handen på hjärtat/bibeln och tio fingrar upp till Gud! – jag bara är ruskigt svag för snygga böcker.) 

​ 

Det var lite om lördagens strapatser. (Hur äventyrliga de var får ligga i betraktarens ögon.) Jag hade en förhoppning om att orka skriva lite också eftersom skrivlusten ligger och lurar efter en dag rätt nyss då jag skrev tre nya sidor i uppföljaren till dystopin, men det blev inte så. Men nu, hemmakväll med godis och popcorn. Inte helt fel det heller. 

7 reaktioner till “Lördagsäventyr ”

  1. Tack SNÄLLA, för att du kom förbi! Det var underbart att stå där och signera. Jag vet ju, eftersom jag bott där, att göteborgarna är trevliga och pratsamma och jag blev inte besviken, tvärtom! Det blev mycket prat, om skriv-processen, om att följa sina drömmar och om Göteborg förstås😉

  2. Det är ett väldigt snyggt omslag! Och en bra bok 👌🏼 Hoppas du fick en fin kväll, för godis och popcorn är verkligen inte fel 🙂

    1. Spännande bok, spännande omslag. Precis som det ska va’! 😊
      Det blev en mysig lördagkväll. Lösgodis hör till ovanligheterna så det var extra gott att mumsa i sig. 😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.