Om att leva, Om att skriva

Få ihop arbetsvardagen

Förra veckan var ingen enkel vecka. Alldeles för många besked och upptäckter som sänkte förhoppningar och tilltro till än det ena och än det andra. Ingen enkel situation alls på denna arbetsplats. Synd det, för egentligen trivs jag bra.

Så nu står jag här (eller sitter faktiskt) alldeles villrådig. Ska jag stanna och försöka ta mig igenom ännu en höst där de stora organisatoriska förändringar som sker kanske blir till min fördel (besked till januari) eller ska jag pausa (ta ledigt utan pengar för att på avstånd betrakta vad som sker utan att påverkas direkt), eller söka något helt annat?

Har lite tid till att fundera, men gissa om detta går runt i tankarna även när jag bestämmer att jag ska ta ett beslut senare. Inte alltid lätt att styra över tankeverksamheten. Och mitt i allt vill jag skapa förutsättningar för en god skrivarvardag. Livspussel eller vad?

4 reaktioner till “Få ihop arbetsvardagen”

  1. Känner med dig❤️Hälsan får gå först, tycker jag för utan den….har vi inte så mycket kvar … Du vet ju vad jag tycker att du kan göra 😉 och jag vet att du är klok, och litar på att du kommer ta ett bra beslut vad det än blir, men det är bannemej inte en lätt situation. Kram!

    1. Hade det varit enkelt hade det varit lätt att ta ett beslut men det är så många faktorer att ta hänsyn till. Blir lite rörigt då. Tack för omtanke! Kram 😊

  2. Det förstår jag och känner många gånger ilska och uppgivenhet över samhället och dess klimat som tvingar oss in i situationer, som din, som man inte vet hur man ska ta sig ur… Men jag tror på dig och att du någonstans i detta kaos kommer hitta din väg…Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.