Om att läsa

Varierat läsutbud i TBR-högen

Idag hämtade jag ut reservationerna av två böcker jag varit nyfiken på ett tag. Lisa Bjärbos senaste ungdomsbok och Helena Hedlunds debut för yngre läsare. Bjärbos bok tänkte jag ta med på distansskrivarkursens första träff. Perfekt läsning när jag antingen åker tåg eller ska fördriva några timmar på hotellet. Men den räcker nog inte till så kanske Wilderängs fantasy/sci-fi blir aktuell också, en bok en vän lånat ut.

image

Annars har jag precis börjat på en bok som jag blev nyfiken på då en bokbloggare blivit förtjust i den. Douglas Adams humoristiska och annorlunda (förstås! – vad annars att vänta av Liftarens giude till galaxen-författaren) deckare är inledningsvis inte likt något jag läst eller ens kunnat föreställa mig att jag skulle läsa heller. Hoppas så att den håller vad den lovar för då blir den nog en ren njutning att läsa. Och ja, den finns som tv-serie men jag har inte sett den. Har du?

image

8 reaktioner till “Varierat läsutbud i TBR-högen”

  1. Å, är jättenyfiken på Lisa Bjärbos bok, så underbart tema för alla unga som inte riktigt passar in i dagens extroverta norm.
    Kul med en titt i någon annans bokhög 🙂

  2. Lisa Bjärbos bok verkar bra. Jag är också nyfiken på Vad heter ångest på spanska? som du skrev om i förra inlägget (finns inget kommentarsfält där). Tycker den titeln är så himla bra.

    1. Bjärbos Djupa Ro blev jag riktigt förtjust i så jag hoppas mycket på denna. 😊
      Attans att kommentarsfältet är borta nu igen. Det fanns där för någon dag sedan efter att jag lagt upp inlägget igen. Säkert sönderspammat. Igen. Nu får det vara. Himla synd bara. Visst är titeln bra. Tyckte den var klockren! (Även om det som tur är inte handlar om ett sjukligt ångesttillstånd utan mer av den lätta ”vad sjutton ska jag göra med mitt liv”- varianten.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.