Om att leva

Bokmässedags och energitapp

Inte bra när energin är låg och det är dags för årets största bokevent. Men, hur som helst. Jag har tänkt gå alla fyra dagar. Ska du gå?

Seminarierna hägrar mest. Att få sitta i de ljuddämpade utrymmena och lyssna till författare som säger olika intressanta och ibland även kloka saker.

Fast än har jag inte ens valt vilka seminarier och programpunkter jag ska gå på. Hjärnan har varit för trött. På så vis ligger jag också lite lågt med att ropa ut att vi ses!

Dumma skörhet som kommer med utmattningen och tar sin plats med jämna mellanrum. Mellanrum som visserligen betytt mer ork och därmed har jag gjort lite för mycket. Eller som nu, att jag varit borta tre dagar på kurs. En dag kurs i Gävle och en (halv) dag innan och efter i Stockholm. Supermysigt och roligt, men dränerande. Och innan det energitapp för att jag suttit vid datorn lite för mycket och för fokuserat. Men ska en få klart sin hemsida för företagande, så blir det så. (Den ska ni alldeles alldeles snart få spana in förresten.)

Trött ja, men mest hjärntrött. Inte totalt slut, tack och lov. Så. Vem vet. Vi ses kanske på bokmässan. Heja gärna om du ser mig. För det gör jag. 🙂

Annons

4 reaktioner till “Bokmässedags och energitapp”

 1. Men! :O Alla fyra dagarna, hur orkar du det? Jag ska bara gå på lördagen. Det är väl den mest hektiska dagen iofs, då de allra flesta besökarna kommer. Men orkar definitivt inte mer än så, var helt slut förra året!

  Men ja, klart jag hälsar om jag känner igen dig 🙂

  1. Det förstår jag att du var. Som tur är bor jag ju också nära (15 min med vagnen) så det underlättar besök. Och, jag har upptäckt att seminarierna är grejen! Mässgolvet med montrarna orkar jag inte med alls. Alldeles för många intryck för mig. Och trångt med alldeles för mycket folk. Så där är jag bara kort på fm innan jag slinker undan. 😀
   Hoppas vi ses!

 2. Trist att energin inte riktigt räcker, men det viktigaste är ju hälsan så du får låta den komma i första hand.
  Vad spännande med din företagssida! 🙂 Ser fram emot att få se den!

  1. Jag har turen att bara ha ett mycket kort jobbpass den här veckan så det ger gott om tid för vila, både igår och idag. Och imorgon em. För visst kommer hälsan först, hur gärna jag än vill gå på bokmässan.🙂
   Jag presenterar den i veckan tänker jag. Lite smått kvar att göra men nu är iaf innehåll och utseende klart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.