Om att leva

Missat något, någon … God jul iaf!

Att jobba igen efter nio månaders ledighet, på en arbetsplats där en ska sluta inom två månader, är bara för konstigt. Plus att jag blir bemött knepigt av en person som bidragit till att jag valt att säga upp mig. Det tar på krafterna. Så, bloggen min, och era, blir försummad. Jag läser i mobilen men har inte riktigt orkat kommentera då det ju oftast kräver inloggning på datorn. Energin har lagts på mina andra två jobb istället (extrajobbet och skrivcoachandet) som jag verkligen gillar!

Jag ser folk som listar året som gått. Många har gjort mycket roligt. Upplevt spännande jobb, resor, aktiviteter osv. En annan har sovit bort tiden. Eller ja, inte helt. Jag har redigerat på mitt manus utifrån kursenledarens suveräna feedback. Jag har startat ett eget företag. Klapp på axeln för detta.

I övrigt längtar jag efter ett bättre år. 2020 har goda förutsättningar i jämförelse med 2019 att bli bättre. Krävs inte så mycket liksom.

That´s it. Lite pessimistisk ton. Well, december har känts lite så. Men, jag har framtidstro och hopp. Är envis till tusen och ger mig inte. Jag har bestämt mig för att ha ett bra (arbets)liv. Det tar bara lite tid att hitta dit, men känns som jag är på god väg.

Jag önskar dig en fin jul och fina mellandagar! Och du, innan nyår hoppas jag få till några bokomdömen. Så det har du att se fram emot härifrån. Vi ses!

8 reaktioner till “Missat något, någon … God jul iaf!”

  1. God Jul!

    Jobbigt när det inte funkar på jobbet, det upptar ju trots allt större delen av ens vakna tid. Hoppas du får ett bra slut på året och ett bra 2020!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.