Om att leva, Om att skriva

Långsamt inflöde, nöjda kunder

Eftersom inflödet av nya kunder tycks ha stannat av helt för skrivcoachningen och lektörsläsandet får jag glädjas åt de uppdrag jag haft hittills istället.

Stina, som ville ha skrivcoachning efter en mycket positiv refusering från ett traditionellt förlag, skickade in ett antal olika kapitel efter överenskommelse. När jag, efter utfört uppdrag, frågade om ett kundomdöme (ja, jag gör det eftersom det är så bra att kunna använda för bl.a. marknadsföring), skrev hon så här:

Och nu när jag ser bilden i telefonen ser den suddig ut. Hm… Hoppas det är redigerarläget bara.

Hur som helst. För eventuella läsare som inte kan läsa bilder (text till tal odyl) finns omdömet i sin helhet här:

”Bemötandet från Helena känns väldigt proffsigt och strukturerat. Jag fick hjälp på kort varsel och flera alternativ på hur vi skulle kunna samarbeta och det uppskattar jag som vilsen amatör. Vi har kommunicerat både via e-post och telefon.” Stina, aspirerande författare

Med risk för att blåsa eller regna bort denna stormande söndag önskar jag dig en trevlig dag!

10 reaktioner till “Långsamt inflöde, nöjda kunder”

 1. Jag vet hur det känns! Hade precis samma problem under stora delar av november samt hela dec och Jan. Vissa branscher kanske har mer tydliga säsonger, kan tänka mig att hösten är mer busy då folk har skrivit sitt manus på semestern tex, el efter nano. Så det är nog bara att försöka göra det bästa av det och planera för ”sämre” tider när man jobbar mkt 🙂 heja dig! Jättefin feedback ju!

  1. Jag kan tänka mig att det går i perioder. Ska bli intressant att se framöver, när jag jobbat några år om det är så. Bra nu är ju att jag har tid för eget skrivande och kan lägga tid på att försöka nå ut och planera framåt.🙂
   Ja, jättefin! Jätteduktig blivande författare också.😃

 2. … oops, gjorde en felmanöver 🙂 Det är så dumt att ni är så många lektörer därute. Och tyvärr är det väl så att den som har hållit på länge, och har haft kunder som blivit antagna har större chans till nya uppdrag. Av den anledningen borde det ju lossna för dig när du har jobbat ett tag (särskilt när du får så fin respons).
  Du har inte funderat på att vara kursledare i skrivande? Antar att studieförbund och bibliotek skulle vara intresserade. Det i sin tur kunde generera fler kunder (när kursen är slut).

  1. Jo, det är klart att det kommer lossna om några år. Det tror jag verkligen. Sikte, eller dröm/mål: halvtid om 2,5 år.😀
   Jag har ett kursupplägg som jag tänkt se om studieförbunden kan ta in i höst. Vet dock, eftersom jag själv suttit som kursadmin att det är många som vill hålla kurser, att en knappt får betalt (får man ju, men i förhållande till insats) och att det är svårt att få deltagare. Men, alltid värt att kolla.🙂 Dessutom, jag är van vid att hålla i grupper och har haft andra kurser förr så vanan har jag ju. Stort plus!😉

 3. Härligt med fina omdömen och precis som övriga tror jag också att det lossnar lite längre fram.
  Det här är ju något som alla företagare (oavsett inriktning) tampas med. Det tar tid att få folk att veta att man finns och där har såklart företag som funnits några år en fördel.
  Men i takt med att du får fler nöjda kunder, kommer också antalet förfrågningar att öka 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.