Om att leva

Läget?

Jag försökte hålla mig men nu går det inte. Det måste nämnas. Viruset.

Vete sjutton om jag haft det. För ett par veckor sedan hostade jag typ fyra gånger en kväll. I vanliga fall har jag inte en aning om hur ofta eller hur många gånger jag hostar per tillfälle. Men, då hade jag förstått att hosta var ett väldigt vanligt och tydligt symtom. I övrigt var jag frisk. Men trött.

Å andra sidan är jag nästan alltid mer eller mindre trött på grund av utmattningen som är mer eller mindre påtaglig periodvis.

Ett par dagar senare fick jag huvudvärk. Som vid bihåleinflammation. Någon febertopp men ingen hosta. Efter några dagar kände jag mig frisk. Fortsatte att hålla mig hemma. Minus någon liten tur ut. För jag är nojig. Inte för att bli sjuk (igen?) utan för att jag, trots att jag känner mig frisk (dock trött men det är ärligt talat en form av normaltillstånd) skulle ha viruset och smitta någon i en riskgrupp.

Igår var jag i stan på jobbet och hämtade en bok som jag behövde. Jobbet är förresten inställt på obestämd tid. Suck. Men, det jag skulle säga, var att jag förvånades över alla äldre som var ute. Såg t.ex. ett par i Nordstan på säkert 75 år som satt på en väldigt känd hamburgerkedja. Andra gamla jag såg var liksom på väg, väntade på bussar och vagnar, hade matkassar med sig. Men att gå ut och äta… Visserligen mycket mindre folk än vanligt, men ändå.

Jag hoppas du mår bra, liksom dina nära och kära.

4 reaktioner till “Läget?”

 1. Det kanske var en lindrig släng du hade. Man får hoppas det. Isf kanske du är immun nu utan att ha behövt drabbas så hårt 🙂 själv går jag bara o väntar på att få det jag med men är osäker på vilken variant man får. Med tanke på hur mkt folk jag möter varje dag på jobbet känns det som en tidsfråga.

 2. Att smitta någon i en riskgrupp vore det värsta. Men bortsett det kanske du hade det och nu är immun, det i sig vore ju bra. Hoppas du mår bättre nu.
  Jag sätter verkligen värde på mitt redigeringsarbete. Jag försvinner från omvärlden i timmar varje dag, det känns som en nyttig återhämtning från allt som händer.

  1. WP har varit dåligt på att visa kommentarerna. Lite sent svar därav.
   Tack, det är bättre nu.💗
   Det låter skönt att kunna försvinna in i manuset så. Hoppas du får hänga kvar i den känslan länge till.🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.