Om att skriva

Dystopin i bilder

För några veckor sedan gick en utmaning på Instagram. Man skulle fånga stämningen i sitt pågående skrivprojekt i 5-7 okommenterade bilder. Jag tog mig friheten att anse att mitt pågående projekts första del skulle presenteras. Även om jag rent tekniskt faktiskt skriver på del två.

Jag lånade bilder från Pexels. Och vill gärna visa även här vad jag fick ihop. Inte alla här följer mig ju på Insta. Dessutom, kul grej. Prova gärna du med.

Ok, fuskade lite och valde några fler bilder.😁 Om du provar, säg gärna till så jag får se. Alltid kul att få veta mer om andras skrivprojekt. Jag hoppas i alla fall att du gillade det här.

4 reaktioner till “Dystopin i bilder”

  1. Vilken rolig utmaning, speciellt för dystopier. och wow, vilka bra bilder du hittade, väcker spänning kring ditt projekt. Tur att jag fått läsa en del;) Hoppas du får en fin, och symtomfri vecka. Kram!

  2. Kul utmaning och du hittade verkligen spännande bilder! 🙂
    Hinner inte prova själv just nu, men alltid skoj att se vad andra hittat.

    1. Tack! Det var en kul utmaning och när jag ändå la alldeles för mycket tid på att leta bilder passar jag på att utnyttja alla kanaler för att visa dem.😁 Visst är det roligt att se vad andra hittat. Tyckte själv det var jättekul att se allas bilder.🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.