Om att läsa, Om att leva

Jag var på bokrelease

Therese Widenfjord, kvällens debutant

Det var så roligt att få gå på en release som var live. Coronaanpassad med lite färre gäster men så trevligt vi hade. Bokprat, skrivprat och prat om förlag bl.a. Så blir det när man träffar likasinnade med författardrömmar och skrivfunderingar.

Jag och Hedvig van Berlekom, författare
(foto lånat av Annika Klemmig)
Thereses vackra omslag till sin diktsamling Övervintra

Hoppas du har det bra annars och att du får läsa böcker du gillar och göra saker som ger energi. Har du kanske något att se fram emot i helgen? Själv är planen softa, (dvs läsa i soffan = vila) och ta en promenad eller två. En miniförkylning sedan förra helgen har liksom sätt stopp för allt promenerande, så jag längtar.

6 reaktioner till “Jag var på bokrelease”

 1. Åh, vad roligt med en bokrelease i verkligheten. Vilken lyx 🙂 Den här veckan har jag tittat på flera författarintervjuer på Instagram live och ska se flera nu när Bokmässan börjar. Det är bra och kul men det blir ju inte som irl.

  1. Ja, det var så roligt. Och det är inte så ofta vi har bokreleaser (iaf som jag känt att jag kunnat gå på) här i Gbg. 🙂
   Nej, det är ju inte detsamma med dessa sändningar. Jag föredrar ju visserligen mässans slutna seminarier framför de på mässgolvet på grund av allt oväsen som är där nere och skillnaden kanske inte är så stor mellan en sändning och att gå live, men ändå, det lockar mig inte alls. Bland annat är det något med skärmformatet och min hjärntrötta hjärna som inte går ihop. TV funkar men jag har ju inte tv:n uppkopplad… Hm. Hoppas du får se några spännande och intressanta samtal. 🙂

 2. Åh, vad roligt och uppiggande med bokrelease:) Så kul att du kunde komma iväg på det. Och du, känner du för att skratta lite, kika gärna in hos mig och läs om min thriller- och städproduktsidé på bloggen. Tror att jag hade fått med en del lektörer på den resan;) Kram, och hoppas att du får en fin helg!

 3. Kul att det blir en och annan fysisk bokrelease, trots pandemin 🙂 Det flesta sådana verkar köras på nätet just nu. Tycker verkligen att det är hög tid för den här pandemin att vara över nu.

  1. Ja, så kul att kunna få ses under vettiga former med lagom med folk och inte bara sitta hemma och glo på en skärm.
   Är heligt trött på pandemin med. Längtar efter att få träffa folk. Även om jag fortfarande är relativt osocial pga sega utmattningssymtom och hade legat lågt ändå, vill jag ha valet att kunna träffa de jag vill och gärna många på samma gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.