Företaget, Om att leva

Huvudet under armen

Det var visst torsdag idag. Lika med bloggdag. Tänkte på det för några dagar sedan. Sedan flöt dagarna ihop.

De gör lätt det när extrajobbet har pass på helgen. Igår onsdag, när jag jobbade kväll, frågade en kollega om det var tisdag när hon skulle ta fram kvällens underlag. Så jag är tack och lov inte ensam om det.

Annars försöker jag få kunder till nästa år. Fullt fram till mitten av december i nuläget. Fast jag kör ju halva dagar, men ändå. Kul att ha såpass med uppdrag just nu.

Dessutom, fullt upp med att planera för samarbetet med den lektör som kontaktade mig i somras. I slutet av januari ska vi köra igång. Och snart börjar vi marknadsföringen.

Själv har jag saker med hemsidan för företagandet som jag försöker lösa. Jag gillar att hemsidan har ett unikt utseende men på samma gång innebär det vissa begränsningar. Tyvärr bortprioriteras sådant fix till förmån för uppdrag. Men än finns tid för det. Ska bara lista ut hur jag ska göra.

http://www.helenaaskrivcoach.com

Om några veckor kommer förresten en ny författarintervju. Om en debuterande egenutgivare som valt att gå en annan väg än vad vi oftast är vana vid.

Hoppas du har det bra i vintermörkret annars. Håller avstånd och så. Men ser ändå till att komma ut och hitta på sådant du mår bra av. För det gör jag. Isolering och avstånd visst, det köper jag, men det får vara isolering med måtta.😉

Annons

12 reaktioner till “Huvudet under armen”

 1. Vad härligt att höra att det går så bra, och att du redan kan sitta och planera för nästa år. 🙂
  Jag befinner mig i de torraste månaderna, men även när det var som mest visste jag bara tre veckor framåt i taget vad jag hade för jobb. Spännande med nytt samarbete med, det ska bli kul att höra mer om det.
  Ja håller avstånd så gott det går, omgiven av nonchalanta stockholmare, lol. Vi stackare som bär munskydd är tyvärr i minoritet med, även fast jag börjar skönja en liten ökning, till och med hos de yngre.
  Hoppas du får hålla dig frisk. 🤞

  1. Tack, det känns bra. Går lite upp och ner för jag hade bara några mindre uppdrag med gott om luft emellan i början av veckan. Sedan rasslade det till och fylldes på med några mindre till. Flera av kunderna nu är återkommande och det känns ju toppen.
   Såg någon, sedan många år etablerad lektör som nämnde att de stora lektörsläsningarna blivit färre för henne. Hon trodde det berodde på coronan. Själv funderade jag på konkurrensen. Hon är inte längre ensam typ.
   Nonchalanta göteborgare finns det gott om med. Det verkar som en del inte ens hört talas om att hålla avstånd.
   Detsamma!🙂

   1. Jaa, så härlig känsla med återkommande kunder 😀
    Det kan jag faktiskt tänka mig, för det verkar formligen krylla av lektörer nu för tiden, jämfört med när jag skrev min första och började fundera i de banorna, då var det nog bara en handfull etablerade som fick de flesta jobben.
    Nej, att corona skulle orsaka bortfall vete sjutton om jag heller tror på, för detär ju inte så mkt fysisk kontakt i det jobbet och corona borde inte hindra folk från att skriva, och det verkar detheller inte göra om man ser till aktiviteten i diverse författargrupper.
    Men eller hur? Så arrogant, hur svårt är det att hålla avstånd till folk? man behöver ju inte ens använda hjärnan om det är det som är problemet ;))

 2. Nej inte är du ensam om att vara veckovill inte! Först sent i går kväll insåg jag att det var torsdag. För mig var det onsdag tills dess.
  Skrivandet ska vi bara inte tala om, jag levererar mest blääää…. även om det är ord. Och allt runt om mig som jag brukar gå på för att träffa folk är inställt… 😦
  Måtte snart det här eländet i världen vara över!

  1. Gott att höra att vi är fler.☺️
   Men ja, denna pandemi. Jag tränar på Friskis o svettis och de har gjort så otroligt bra anpassningar att det känns helt ok att fortsätta yoga där. Bra med avstånd. Skönt att det inte är inställt.🙂

   1. Det är ju en enorm fördel att många ställen anpassar sig efter omständigheterna. Där det går, så mycket som det går. Sen är det bara att hoppas att alla tänker på det där med avståndet. Vilket inte alltid verkar vara så. Undrar just hur man gör på dagis och skolor?

 3. Låter som om du har en spännande tid framför dig och så roligt att det rullar på med företaget också! 🙂
  Ser fram emot intervjun med författaren!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.