Skrivcoachning

Foto Katarina Persson

Jag upptäckte för flera år sedan att jag tyckte det var roligt att läsa andras texter och fundera på hur vi tillsammans kunde utveckla dem. Många gånger har jag testläst manus och uppskattat förtroendet, och utmaningen, i att ge bästa möjliga feedback.

För att lära mig mer om skrivandet och hur jag kan hjälpa andra har jag gått olika kurser. Genom att läsa Svenska språket vid Göteborgs universitet fick jag en fil. kand. examen, inriktning textanalys och kommunkation. Examen innehåller bland Litteraturvetenskap grund 30 hp, Barn- och ungdomslitteratur 30 hp, Intervju och samtalsmetodik 15 hp, samt kursen Skriva 15 hp. Jag är även utbildad skrivpedagog vid Skurups folkhögskola och har gått Färnebo folkhögskolas Romanskrivarlinje.

Allt detta har lett till att jag startat upp eget som skrivcoach. Ta gärna en titt på min hemsida, kanske du hittar något som intresserar dig. Där finns skrivcoachning, första kapitel-analys och lektörsläsning. Eller, om du hellre vill utveckla ditt skrivande på egen hand, en skrivarkurs.

http://www.helenaaskrivcoach.com

Jag finns även på facebook och instagram under namnet @helenaaskrivcoach. Där hittar du skrivtips och annat skrivrelaterat. 🙂

Lycka till med ditt skrivande!